Kapuvár Térségi Általános IskolaKedves Kollégánk és Diákunk! Tisztelt Szülők, Érdeklődők!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt, a Kapuvár Térségi Általános Iskola honlapjára látogató Olvasót!

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy diákjaink ne csak a tanórai keretek között szerezzenek ismereteket, nyertes pályázataink beszámolóit böngészve, remélem, Ön is részese lehet a diákok által átélt pillanatoknak.

Az idei tanévben hetedik osztályos tanulóink 4 napos kiránduláson vesznek részt Horvátországban. Az elmúlt tanévekben pedig Kárpátalján, Székelyföldön, a Partium területén, Felvidéken, Horvátországban és Szlovéniában jártak. A szomszédos országokban híres írók, költők szülőhelyeit, nevezetességeket, természeti értékeket látogatnak meg. Olyan úti célokat választottunk számukra, amelyek tanulmányaikhoz kötődnek. Ezúton is köszönjük azon kapuvári és környékbeli vállalkozók segítségét, akik adományaikkal támogatták diákjaink utazását.

Az elmúlt tanév végén iskolánk nevelői aktív táborokkal színesítették tanítványaink nyári kikapcsolódását.

Diákjaink eddig is számos alkalommal sikeresen szerepeltek tanulmányi és sportversenyeken, s bízom abban, hogy a jövőben is sok jó eredményt érnek el.

A pozitív emberi értékek átadása, mint például a tisztelet, szeretet és megbecsülés példája a most már hagyománnyá érő pedagógus nyugdíjas találkozó megrendezése. Az elmúlt évek diákjait oktató, nevelő tanítók és tanárok iskolai vendéglátását kedves feladatunknak tekintjük. Idei rendezvényünkre is tisztelettel és szeretettel várjuk nyugalmazott kollégáinkat!

Az idei évben kitűzött céljaink között kiemelten szerepel a szeretet, az együttműködés és együtt gondolkodás mindennapi gyakorlati életbeli megvalósulása. Közös munkánk és sikereink ezt az irányt követik, erősítik. Mind kollégáimmal, mind a Szülői Munkaközösséggel minden intézményünkben gyümölcsöző munkakapcsolatot tartok fenn.

A Szülői Munkaközösség rendezvényei az idei évben is színesítik rendezvénypalettánkat. Támogatásukat az udvarszépítésnél, fedett kerékpártároló építésénél, versenyekre való utaztatásoknál és még számos helyen élvezhetjük, s ezúton is hálásan köszönjük!

Kapuvár Város támogatásával pályázati forrásból szépült meg Széchenyi István Iskola, az idei évben pedig a Pátzay iskola épületének energetikai felújítására kerül sor. Az épületekre felkerült napelemek az energia megtakarítást segítik.

Kapuvári iskoláinkhoz hasonlóan vidéki iskoláinkban is számos figyelemreméltó ünnepély, megemlékezés, hagyományőrző műsor kerül megrendezésre. Engedje, meg hogy ezúton is megragadjam az alkalmat, és szeretettel meghívjam Önt és kedves családját rendezvényeinkre, ünnepélyeinkre. E jeles pillanatokat újra átélhetik a kábeltelevízió műsorán, viszont láthatják kedves családtagjaikat és ismerőseiket.

Kapuvár, 2018. szeptember 1.

Horváth László
igazgató

[Vissza a főoldalra]

Oldalaink megtekintéséhez Mozilla FireFox böngésző használata ajánlott! Frissítve: